Προϊόντα

Πάγκοι Κουζίνας CORIAN

Οι πάγκοι Corian είναι η καινοτομία μέσω της ομορφιάς, του χρώματος και του βάθους, αλλά πάνω απ’ όλα είναι έμπνευση. Ένα υλικό χωρίς ενώσεις που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε χώρο είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες. Οι πάγκοι Corian φέρουν προσωπικότητα σε σχεδόν οποιαδήποτε τύπο περιβάλλοντος, ενισχύουν και διευκολύνουν τη ζωή αυτών που τους χρησιμοποιούν και απολαμβάνουν τις μοναδικές τους ιδιότητες.Εφαρμοσμένοι πάνω σε οτιδήποτε, σε οποιαδήποτε θέση για οποιοδήποτε σκοπό και σε ευρεία παλέτα χρωμάτων προσφέρουν ελευθερία σε αυτούς που θέλουν να σχεδιάσουν, να εξερευνήσουν και να δημιουργήσουν. Μεγάλης διάρκειας, υγιεινοί, ανθεκτικοί και κομψοί, οι πάγκοι Corian έχουν μια τρισδιάστατη εφαρμογή που έχει απελευθερώσει εφευρετικά και καλλιτεχνικά μυαλά για πάνω από 40 χρόνια.

Πάγκοι Κουζίνας QUARTZ

Οι πάγκοι κουζίνας από επένδυση τεχνογρανίτη (quartz) όχι μόνο είναι της μόδας αλλά αναμφίβολα κλέβουν την παράσταση σε κάθε κουζίνα. Ανθεκτικοί στις καθημερινές μαγειρικές δραστηριότητες όπως λεκέδες γδαρσίματα κτλ. Ένας πάγκος κουζίνας από τεχνογρανίτη καθαρίζεται εύκολα, αντιστέκεται στις ρωγμές και τα σκασίματα ενώ έχει μηδενική απορροφητικότητα. Διατίθενται σε διάφορους χρωματισμούς.

Πάγκοι Κουζίνας LAMINATE-DUROPAL

Οι πάγκοι κουζίνας από βακελίτη (laminate-duropal), είναι ένα υλικό το οποίο μας προσφέρει εμφάνιση σε χαμηλό κόστος. Κατασκευάζονται από αδιάβροχη οικολογική μοριοσανίδα και είναι επενδυμένοι με φύλλο βακελίτη, το οποίο μας δίνει εμφάνιση που θέλουμε.
Είναι διαθέσιμοι σε πολλά χρώματα και πολλές υφές που μας δίνουν την εμφάνιση ξύλου, πετράς, γρανίτη και Corian. Επιπλέον διατίθενται σε τρία διαφορετικά πάχη των 3, 4, και 6 εκατοστών. Ανθεκτικοί σε γρατζουνιές και σε θερμότητα που μπορεί να φτάσει και τους 180 βαθμούς, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη φροντίδα το όριο ζωής του μπορεί να φτάσει τα δεκαπέντε με είκοσι χρονιά.

Δάπεδα Laminate

Τα δάπεδα laminate είναι από συνθετικά υποαλεργικά υλικά, κατάλληλα για κλειστούς χώρους. Κατασκευάζονται στη Ευρώπη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και αντοχής. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, και είναι πολύ ανθεκτικά προϊόντα στους λεκέδες. Έχουν μεγάλη αντοχή στην φθορά, δεν ξεθωριάζουν με συνέπεια να είναι κατάλληλα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Δάπεδα WPC

Το WPC είναι υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας συνθετικό δάπεδο (deck) εξωτερικού χώρου, και αποτελείται κατά 70% από ξύλο και 30% από πολυαιθυλένιο. Χρησιμοποιείται σε πισίνες, βεράντες, κήπους, φράκτες, μαρίνες κλπ. Παρέχεται εγγύηση 10 χρόνων ότι το WPC δεν θα προσβληθεί από έντομα/σαράκι, δεν θα ραγίσει, δεν θα παρουσιάσει σκλήθρες, δε θα σαπίσει, δε θα πετσικάρει.

Σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Διπλής όψεως
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Σχεδόν μηδενική απορρόφηση υγρασίας
 • Δεν χρειάζεται συντήρηση
 • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση
 • 100% ανακυκλώσιμο
 • Αντοχή σε σήψη και σε επιβλαβείς οργανισμούς
 • Σταθερότητα διαστάσεων
 • Δίνει την αίσθηση ξύλου
 • Παράγεται σε πολλά σχήματα, διαστάσεις και χρώματα
 • Μπορεί να βιδωθεί, να καρφωθεί, να πλανιστεί και να κοπεί όπως το ξύλο
SANYO DIGITAL CAMERA

Σχεδιασμός κουζίνας

Η κουζίνας ως το σημαντικότερο κομμάτι του σπιτιού μας, και σαν χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, θα πρέπει να συνδυάζει την μέγιστη λειτουργικότητα με την απαράμιλλη αισθητική.
Μια κουζίνα με σωστό εργονομικό σχεδιασμό διευκολύνει την δουλειά της νοικοκυράς και λύνει βασικά προβλήματα αποθήκευσης. Το στυλ και το ύφος της κουζίνας θα πρέπει πάντα να ακολουθεί τις γραμμές και την διακόσμηση των υπολοίπων χωρών, και να δένει αρμονικά με αυτόν. Σε πολλές περιπτώσεις ο σχεδιασμός των επίπλων μιας κουζίνας γίνεται από απείρους σχεδιαστές με κίνητρο την πώληση, και έτσι δεν πετυχαίνουμε το στυλ και το ύφος που επιθυμούμε και μας ταιριάζει.
Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

 • Για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη θα πρέπει να έχετε κάνει έρευνα αγοράς προτού αποφασίσετε για την κουζίνα, ντουλάπα, ανακαίνιση καταστήματος ή οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή σας.
 • Θα πρέπει να ζητάτε γραπτή προσφορά και τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνει (υλικό κατασκευής, προέλευση, διαστάσεις, χρόνο παράδοσης).
 • Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την εγγύηση που δίνει ο κατασκευαστής και ποια μέρη περιλαμβάνει στη κουζίνα η στη ντουλάπα σας.
 • Να ζητάτε να ενημερωθείτε για την πιστοποίηση των υλικών κατασκευής.
 • Αν τα υλικά είναι συμβατικά ή οικολογικά.
 • Εάν η εταιρία έχει εξειδίκευση στις ξύλινες κατασκευές κουζίνες, ντουλάπες έπιπλα, ανακαινίσεις καταστημάτων και αν τα στελέχη της έχουν την ανάλογη εμπειρία.
 • Καλό είναι να συγκεντρώνετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε σχετικά με το ιστορικό της εταιρίας και τη φερεγγυότητας της.
 • Θα πρέπει επίσης να γνωρίζεται αν η εταιρία που θα αναλάβει τη κατασκευή σας σε κουζίνα, ντουλάπα, έπιπλα ή στο κατάστημα σας να έχει τα ανάλογα ανταλλακτικά και εξαρτήματα στις αποθήκες της για μελλοντικό service.
 • Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή τοποθέτηση και προσαρμογή της οποιαδήποτε ξύλινης κατασκευής σας στο χώρο σας γι’αυτό θα πρέπει να γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο.
 • Μην ζητάτε ποτέ τιμή τρέχοντος μέτρου ή τετραγωνικού αλλά τη τιμή πλήρους κουζίνας, ντουλάπας, επίπλου ή κατασκευής καταστήματος παραδομένη στο χώρο σας. Στη τιμή του τρέχοντος μέτρου ή τετραγωνικού συνήθως δεν περιλαμβάνονται πολλά πράγματα και δίνεται παραπλανητική εικόνα στο πελάτη.

Επιφάνειες απο Γρανίτη

Ο Τεχνογρανίτης ή Τεχνητός γρανίτης είναι συνθετικό χαλαζιακό πέτρωμα που χρησιμοποιείται σαν διακοσμητικό υλικό. Ο τεχνογρανίτης κατασκευάζεται με τα ίδια υλικά με το τεχνομάρμαρο, δηλαδή είναι εμφανές έγχρωμο κονίαμα ενισχυμένο με πολυεστερικές ίνες. Έχει μεγάλη σκληρότητα και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός, με ελάχιστη απορροφητικότητα, ενώ δεν χρειάζεται την συντήρηση ενός φυσικού υλικού. Σε σχέση με το τεχνητό μάρμαρο παράγεται σε πλάκες συγκεκριμένων διαστάσεων, όχι σε όγκους και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Χρησιμοποιείται σε οικοδομές κυρίως σε επένδυση τοίχων, σε κουζίνες, και τζάκια.

Back to top